George Părăian Dance Life Studio 0745683583

Despre noi

DANCE LIFE STUDIO oferă cursuri de dans atât pentru copii, cât și pentru adulți, cursuri particulare și cursuri de dans pentru cei care doresc ca dansul mirilor să fie momentul lor sublim de perfecțiune. Scopul nostru este acela, ca cei care ne calcă pragul să găsească prin dans un mod de eliberare a stresului cotidian, regăsindu-și liniștea și împlinirea sufletească.

Instructorul nostru, George Părăian este un dansator cu o experiență de peste 10 ani în lumea dansului, el consideră dansul un mod profund de exprimare, de auto-descoperire și totodată de vindecare a propriei persoane. Și-a început cariera de la o vârstă fragedă, și a continuat să se dezvolte atât personal cât și profesional prin dans, devenind un coregraf de succes, care este într-o continuă dezvoltare.
Pe plan profesional, a acumulat o experiență variată prin multiplele participări la festivaluri naționale și internaționale, aducând acasă multiple cupe și medalii.

Prin talentul și pasiunea lui, a participat la diverse proiecte împreună cu artiști renumiți, precum trupa M&M a casei de cultura din Sibiu, Delia Matache, Cristina Spătar, trupa noului concept FETNO și mulți alții. De asemenea, George Paraian a organizat în repetate rânduri tabere pentru copii și adulți, cu o tematică variată cu scopul de a ajuta cursanții să se dezvolte personal prin dans. În cadrul cursurilor de dans DANCE & LIFE STUDIO, George Paraian garantează cursanților obținerea unui timp de calitate, prin etuziasmul, pasiunea nemărginită pentru dans și profesionalismul său. Nu vă rămâne altceva decât să participați la cursurile noastre interactive, perfect adaptate dumneavoastră, având toată certitudinea că parteneriatul nostru se va desfășura pe o perioada îndelungată.


Dezvoltat de WEO