George Părăian Dance Life Studio 0745683583

DANSURI PENTRU COPII

DANSURI PENTRU COPII
DESCRIERE
PRIMA SEDINTA GRATUITA!!!
Dezvoltarea somatica si psihica a copiilor poate fi influentata prin practicarea unei activitati fizice, artistice.
Daca iti doresti pentru copilul tau o activitate placuta, relaxanta si benefica, fara ca aceasta sa fie o activitate solicitanta, dar totusi sportiva, inscrie-ti copilul la cursurile noastre de dans.
Medicii pediatrii spun ca aceasta arta imbina dezvoltarea calitatilor motrice cu efecte medicale.
- imbunatatirea tonusului muscular
- a elasticitatii corpului
- a calitatii osoase

In contextul practicarii unui dans, copilul isi dezvolta “urechea muzicala”, expresivitatea, dar si libajul non-verbal.
Pe langa beneficiile mantionate mai sus, prin dans se poate corecta pozitia deficitara a coloanei vertebrale, mersul incorect, tulburarile de echilibru, dar si cele de tonus muscular.
Pracicat intr-o atmosfera placuta si relaxanta , dansul aduce copilului si alte benficii care pun accent pe modul de relationare cu cei din jur, influentand pozitiv exprimarea copilului.
- copilul isi dezvolta valorile sociale
- spiritul de competitie
- se pun bazele unei educatii si a unui auto-control privind comportamentul

De o foarte mare importanta, este modul in care coregraful detine abilitatea de comunicare cu micii cursanti, astfel incat copilului ii este alungata tensiunea interioara, eliminandu-se incordarea fizica.
Dezvoltarea elegantei miscarilor si deprinderea bunelor maniere, reprezinta alte doua puncte forte pe care copilul le poate dobandi, practicand un dans.

Obiectivul cursurilor de dans pentru copii este acela de a-i ajuta să se dezvolte armonios, atât din punct de vedere fizic cât și psihic, acest lucru fiind benefic pe parcursul vieții. Dansul, îl va ajuta să-și consume energia într-un mod creativ, acești vor socializa și se vor distra, cu ajutorul diferitelor activități inedite din timpul orelor de dans.
De asemenea, practicarea dansului de catre copii poate avea un efect miraculos asupra increderii in sine, a starii de spirit si a autocontrolului. Dansul implica energie imprimata in fiecare miscare si control total asupra intregului corp, ceea ce favorizeaza o dezvoltare armonioasa tuturor celor care il practica.
Prin dans, copiii învaţă şi să se implice în munca de echipă, învaţă să se concentreze, le sunt îmbunătăţite abilităţile de percepţie, de observaţie, și toate acestea vor avea efecte pozitive în activităţile zilnice, inclusiv în cele şcolare.
Dansul este îmbinarea ideala dintre artă și sport, motiv pentru care antrenamentele susținute la cursurile de dans pentru copii de la școala de dans DANCE & LIFE STUDIO au doua componente. O componenta va pune accentul pe dezvoltarea condiției fizice, a forței, echilibrului și mobilității, iar a doua componenta va pune accentul pe dezvoltarea creativității și ritmicității, a înțelegerii muzicii și a limbajului corporal, dezvoltarii gratiei și armonizarii miscarilor cu muzica.
Aceasta este combinaţia perfecta pe care o ofera cursurile noastre de dans pentru copii. Copiii se diferentiaza unii fata de ceilalti, iar noi intelegem acest aspect foarte bine. De aceea, am ales sa ne concentram atentia pe nevoile individuale ale fiecarui copil, in asa fel incat sa simta ca se integreaza perfect intr-un colectiv mereu vesel si energic. Armonia, ambianta si ritmurile fascinante stimuleaza toate simturile copiilor nostri, iar aceste senzatii nu vor face altceva decat sa atraga si mai multe zambete din partea lor.

Pentru a satisface toate cerintele, DANCE & LIFE STUDIO oferă cursuri mixte pentru copiii incepatori si nu numai, incepand cu varsta de 4 ani si culminand cu segmentul adolescentilor. Obiectivele difera in functie de grupa de varsta in care se incadreaza copiii. Astfel, daca pentru copiii intre 4-7 ani descoperirea dansului, a muzicii si familiarizarea cu cele mai simple stiluri standard si latino sunt principalele obiective, pentru grupa de 8-14 ani recunoasterea muzicii, deprinderea corecta a pasilor de baza si a caracteristicilor dansurilor studiate, precum si stimularea spiritului de echipa si de competitie sunt cele mai importante scopuri.
Fiind o activitate fizica artistica, dansul influenteaza pozitiv dezvoltarea somatica si psihica a copiilor, indiferent de stilul de dans preferat si practicat. Principalele recomandari pentru copii, in materie de dans sunt dansurile latino, standard, de formatie si cele interactive.
In scolile din jurul lumii, dansul latino pentru copii este o sursa de exercitiu, dezvoltare sociala sau chiar pura distractie. Fie este o simpla parte din programul de educare fizica a unei scoli sau este caracteristica ca parte a dansului cu stelele, copiii raspund la coregrafia captivanta si ritmurile rapide.
Dansurile de caracter sunt dansuri de formatie, dansuri care au ca baza caracterul dat unui anumit dans, asta insemnand in general show dansuri sau dansuri de formatie (fie perechi, fie sincron, fie individual, dar in grup), aceste dansuri ajuta copilul sa-si dezvolte abilitatile de socializare si lucru in echipa.
Din punct de vedere a imbracamintei pentru cursurile de dans, recomandarea noastra este ca copilul să poarte o îmbrăcăminte lejeră ce îi permite mişcări specifice dansului. Hainele trebuie să permită absorbţia transpiraţiei gradual, pentru a evita ca cel mic să stea ud o perioadă lungă de timp. De asemenea, recomandăm orice tip de încălţăminte lejeră, cât mai uşoară şi cât mai flexibilă. Este preferabil ca încălţămintea să nu fie fixă pe piciorul celui mic, să fie cât mai flexibilă pentru a permite diverse mişcări ale piciorului.
Va asteptam cu drag la dance & life studio pentru a descoperi impreuna fascinanta lume a dansului si nenumaratele beneficii aduse prin practicarea lui.
ABONAMENTE
PACHET ABONAMENT 4 - 7 ani
Durata: 1 oră
Nr. ședințe: 4 pe lună
Preț pachet: 110 lei
PACHET ABONAMENT 8 - 14 ani
Durata: 1 oră
Nr. ședințe: 8 pe lună
Preț pachet: 150 lei
PACHET ABONAMENT GRUPA DE PERFORMANȚĂ
Durata: 2 ore
Nr. ședințe: 4 pe lună
Preț pachet: 130 lei
ORAR
ORAR GRUPA 4 - 7 ani
LUNI 17:00 - 18:00
VINERI 17:00 - 18:00
ORAR 8 - 14 ani
LUNI 18:00 - 19:00
VINERI 18:00 - 19:00
ORAR GRUPA DE PERFORMANȚĂ
SÂMBĂTĂ 11:00 - 13:00
Dezvoltat de WEO