George Părăian Dance Life Studio 0745683583

DANSUL MIRILOR

DANSUL MIRILOR
DESCRIERE
”Pe cer dansează lumina și întunericul ca pereche. Pe pământ dansează viața și moartea ca pereche. Dansul este acela care exprima mesajul primitiv al creației.” (Osho)
Tradiția acestui dans este legată de istoria balurilor, iar pregătirea lui pentru ziua marelui eveniment, înseamnă în primul rând doua lucruri: alegerea melodiei potrivite și stabilirea coregrafiei.
În engleză este denumit ”first dance”, asta pentru că idea de a declara deschisa o petrecere sau o gala, prin intermediul unui dans în doi, nu a apărut în cadrul nunților, ci în contextual balurilor de odinioară.
Dansul mirilor este o ceremonie simbolică, el creează o legătură specială între cei doi parteneri și le reamintește invitaților că nunta este o celebrare a iubirii.
În ultimii ani, dansul mirilor a luat forme tot mai puțin convenționale, spre deliciul mirilor și al invitaților. Totuși, nimic nu este mai romantic decât un dans clasic în doi, iar când spunem clasic, nu ne gândim doar la vals, cu toate ca este primul dans de pe lista, ci și la alte stiluri tradiționale (blues, tango și chiar dansurile latino).

ABONAMENTE
PACHET DANSUL MIRILOR 5x
Nr. ședințe: 5
Preț pachet: 450 lei
Preț redus de la: 650 lei
PACHET DANSUL MIRILOR 8x
Nr. ședințe: 8
Preț pachet: 850 lei
Preț redus de la: 1100 lei
PACHET DANSUL MIRILOR FULL + SHOW
Nr. ședințe: 11
Preț pachet: 1200 lei
Preț redus de la: 1500 lei
Bonus: show de dans asigurat la nuntă
ORAR
* doar pe baza rezervărilor
Dezvoltat de WEO